TAXIBUS DELFT | TAXIBUSJE BESTELLEN | TARIEF TAXIBUS DELFT

Taxibus bestellen in Delft, Pijnacker, Ypenburg, Nootdorp, Zoetermeer, het Westland en Lansingerland

Een taxibus bestellen in Delft en omstreken is nog nooit zo makkelijk geweest! Wilt u met meer dan 4 personen vervoerd worden dan gebruiken wij hiervoor een luxe taxibus. Wij beschikken bij Taxicentrale Delfland over meerdere luxe en comfortabele taxibusjes, waarmee wij maximaal 8 passagiers kunnen vervoeren. Bent u met meer dan 8 personen dan zetten wij gewoon meerdere taxibusjes of taxi’s in. Vanuit Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Naaldwijk, Maassluis, Maasland, De Lier, Wateringen, Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp, Ypenburg, Zoetermeer en Lansingerland brengen wij u met onze taxibus naar iedere gewenste bestemming in Nederland of daarbuiten. Een taxibus is een uitstekend vervoersmiddel, alle plaatsen zijn te bereiken en u reist net zo snel als met een normale taxi of auto.

De taxibusjes kunnen besteld worden voor:
– Bedrijfsuitjes,
– Pendeldiensten,
– Trouwerijen,
– Kinderfeestjes,
– Vrijgezellenfeestjes,
– Stedentrips,
– Restaurantbezoek,
– Congressen en
– Popconcerten.

Taxibus Airport service naar Schiphol en Rotterdam The Hague Airport

Met vrienden of familie met een taxibusje naar Schiphol of Rotterdam The Hague Airport kan natuurlijk ook. Taxicentrale Delfland is er om uw vakantie of zakenreis op een prettige manier van start te laten gaan.
Onze taxibusjes bieden ruimte aan maximaal 8 passagiers en meerdere grote koffers, ski’s, kinderwagens en dergelijke.
U wordt vanaf uw huis gehaald en door onze chauffeur naar de incheckbalie op de luchthaven gebracht met de taxibus. U hoeft dus niet te zoeken of ver te lopen.
Vanzelfsprekend kunnen wij u ook weer ophalen indien u dit wenst.
Voor het ophalen is het noodzakelijk om uw vluchtnummer en de datum van uw terugkomst door te geven aan de chauffeur, zodat wij u ervan kunnen verzekeren dat er een taxibus voor u klaar staat op de vooraf afgesproken plek als u geland bent.

Taxibus bestellen

Kiest u voor een vakbekwaam en veilig taxibedrijfvoor het taxivervoer naar Schiphol of Rotterdam The Hague Airport? Bel Taxicentrale Delfland op 015 – 364 64 43 of stuur een e-mail naar info@taxidelfland.nl zodat wij ook u kunnen overtuigen van onze (zakelijke)dienstverlening en airportservice.

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.