TAXI SCHIPLUIDEN | TROUWVERVOER SCHIPLUIDEN | TAXIBEDRIJF SCHIPLUIDEN | TAXIBUS SCHIPLUIDEN

Taxi in Schipluiden nodig?

Sinds vele jaren is Taxicentrale Delfland een toonaangevend taxibedrijf in Schipluiden voor taxiritten van en naar Schiphol, Zestienhoven (Rotterdam – The Hague Airport), ziekhuizen, hotels en restaurants.

Taxivervoer voor bedrijven in Schipluiden?

Vele bedrijven in Schipluiden maken al gebruik van onze zakelijke taxiservice. Vaste klanten, bedrijven en relaties die ons geregeld bellen krijgen altijd voorrang op het moment dat er een taxirit besteld wordt.
Zo kunt u er zeker van zijn dat uw zakelijke relaties en/of personeel snel, veilig en tegen een voordelig tarief vervoerd worden.

Taxivervoer van en naar hotels in Delft, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam?

Hoteleigenaren en hun gasten weten inmiddels hoe prettig het is om Taxicentrale Delfland in te schakelen voor ritten in de regio Schipluiden of naar luchthavens. Afspraken worden nagekomen en de taxichauffeur helpt met het veilig en snel vervoeren van de klanten in onze luxe en comfortabele taxi’s.
Betalen met pin of creditcard is altijd mogelijk.

Trouwvervoer Schipluiden

Ook trouwvervoer in Schipluiden kan Taxicentrale Delfland regelen voor u.
Wilt u ook opgehaald worden door de allermooiste auto’s met de meest representatieve chauffeur op de mooiste dag van uw leven? Juist daarvoor bent u bij Taxicentrale Delfland aan het juiste adres. Een bruidsboeket op de auto behoort daarbij vanzelfsprekend tot de mogelijkheden om deze speciale dag tot uw perfecte trouwdag te maken.
Verder kunnen wij ook regelen dat uw gasten van A naar B gereden worden. Hiervoor hebben wij verschillende auto’s en busjes tot onze beschikking.

Uw trouwdag zal een zorgeloze en onvergetelijke dag worden in samenwerking met Taxicentrale Delfland!
Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden en scherpe tarieven en wij doen u een passend aanbod.

Taxibus bestellen in Schipluiden?

U kunt bij Taxicentrale Delfland ook taxibusjes tot maximaal 8 personen bestellen in Schipluiden. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, trouwerijen of als je met een groep vrienden of vriendinnen samen uit wilt gaan in Delft, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Zoetermeer of een andere stad.
Als de taxibus 24 uur van te voren besteld wordt, kunnen wij u ook nog eens een goedkoop tarief aanbieden. Bel gerust voor meer informatie naar 015 – 364 64 43 en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Airport service Schipluiden van en naar Schiphol

U wordt vanaf uw huis in Schipluiden opgehaald en door onze chauffeur tot vlak voor de door u gewenste incheckbalie op de luchthaven Schiphol gebracht.
U hoeft dus niet te zoeken of ver te lopen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook weer ophalen met de taxi op Schiphol en naar Schipluiden terugbrengen indien u dit wenst.

Taxi bestellen in Schipluiden?

Kiest u voor een vakbekwaam en veilig taxibedrijf? Bel Taxicentrale Delfland op 015 – 364 64 43 of stuur een e-mail naar info@taxidelfland.nl zodat wij ook u kunnen overtuigen van onze dienstverlening en service.


Bel Taxicentrale Delfland voor een taxi of taxibus in Schipluiden!

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.