HORECA TAXI DELFT | CAFE TAXI DELFT | RESTAURANT TAXI DELFT | THEATER TAXI DELFT

Horeca taxi

Taxicentrale Delfland is het taxibedrijf voor de regio Delft! Wij verzorgen alle taxidiensten van en naar restaurants, cafés, theaters en uitgaansgelegenheden in Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag, Den Hoorn, Schipluiden, Maasland, Maassluis, Naaldwijk, De Lier, Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp en Ypenburg en brengen u op tijd, comfortabel, veilig en snel naar iedere door u gewenste uitgaansgelegenheden.

Avondje uit in Delft, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer?

Een avondje uit, een heerlijk diner in een restaurant, een gezellig avond in het theater, een bezoek aan familie of vrienden, of welke activiteit dan ook. Horeca en uitgaan betekent in veel gevallen sfeer, gezelligheid en drank?
U wilt niet na elk drankje denken, oeps… even oppassen want ik moet straks nog rijden. Taxicentrale Delfland biedt u de oplossing!
We zorgen ervoor dat de taxi op de afgesproken tijd klaar staat.

Naast het vervoer per taxi of busje (maximaal 8 personen) hebben wij ook de mogelijkheid om grotere groepen te vervoeren.

Scherpe prijzen voor taxivervoer naar restaurants, cafés en theaters

Voor de meeste bestemmingen en restaurants buiten Delft rekenen wij niet de prijs die de taximeter aangeeft maar hanteren wij scherpe prijzen, zodat u goedkoper uit bent als u met een taxi naar een uitgaansgelegenheid gaat. Geen gedoe met het zoeken naar een parkeerplaats of hoge parkeertarieven, nee u wordt voor de deur afgezet en opgehaald!
De korting op de ritprijs wordt gegeven mits u de taxi 24 uur voor aanvang van de taxirit reserveert.

Avondje uit? Wij zijn uw BOB!

Kiest u voor een vakbekwaam en veilig taxibedrijf? Bel Taxicentrale Delfland op 015 – 364 64 43 of stuur een e-mail naar info@taxidelfland.nl zodat wij ook u kunnen overtuigen van onze dienstverlening en horeca taxiservice.


Laat ons uw BOB zijn en bel Taxicentrale Delfland!

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.