TARIEF TAXI DELFT | PIN BETALEN TAXI DELFLAND | PRIJS TAXI DELFT

Tarief taxi

Voor taxivervoer naar de meeste bestemmingen buiten Delft rekenen wij niet de prijs die de taximeter aangeeft, maar hanteren wij scherpe tarieven, zodat u altijd goedkoper uit bent in vergelijking met alle andere taxibedrijven in de regio Delft.
De korting op de ritprijs wordt gegeven mits u de taxi 24 uur voor aanvang van de taxirit via 015 – 364 64 43 of info@taxidelfland.nl reserveert.

Taxi contant betalen, met uw creditcard of via pinnen

In een taxi van Taxicentrale Delfland kunt u met contant geld betalen. Wel zo makkelijk. Daarnaast kunt u in alle taxi’s veilig pinnen om de ritprijs te voldoen. Ook de kleine bedragen. Alle taxi’s zijn uitgerust met een pinapparaat, zodat u geen extra contant geld hoeft mee te nemen. Pinnen is veilig en zonder extra kosten. Daarbij bieden wij klanten ook de mogelijkheid om met uw creditcard te betalen. Alle taxi’s van Taxicentrale Delfland accepteren VISA, MasterCard en American Express.

Taxi bestellen

Kiest u voor een vakbekwaam en veilig taxibedrijf? Bel Taxicentrale Delfland op 015 – 364 64 43 of stuur een e-mail naar info@taxidelfland.nl zodat wij ook u kunnen overtuigen van onze dienstverlening en service.

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.