KWALITEIT TAXI DELFT | VEILIGHEID TAXI DELFLAND | TX-KEUR TAXICENTRALE

Kwaliteit taxidiensten en chauffeurs

Taxicentrale Delfland besteed de grootst mogelijke zorg aan de kwaliteit voor het uitvoeren van alle denkbare taxidiensten. Aan zowel onze taxi’s, taxibussen en onze chauffeurs stellen wij hoge eisen om de kwaliteit al jaren op een hoog niveau te houden en waar nodig te verbeteren om de dienstverlening die wij bieden. Door (bij)scholing van onze chauffeurs zijn zij in staat u de service en kwaliteit te bieden die u verwachten mag.
Door gebruik te maken van het nieuwste planningssysteem worden lange wachttijden voorkomen en bent u altijd op tijd op de plaats van bestemming. ook dit komt de kwaliteit zeker ten goede.
Taxicentrale Delfland heeft al ruim 25 jaar ervaring in het uitvoeren van alle denkbare vervoersdiensten in Nederland en buiten Nederland.

Veiligheid taxi’s en vervoer

Naast het bieden van de hoogste kwaliteit is de veiligheid van het vervoer één van de punten waar wij ons op richten binnen ons taxibedrijf.
Om de veiligheid en het comfort te waarborgen mag Taxicentrale Delfland het TX-keur gebruiken. TX-Keur is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Het TX-Keur staat voor vakkundige chauffeurs en comfortabel en veilig taxivervoer.
De kwaliteit en veiligheid van een taxirit zijn de belangrijkste pijlers waarop het TX-Keur is gebouwd. De stichting TX-Keur biedt een volledig pakket aan in de vorm van reglementen TX-Keur waarmee een taxi ondernemer aan kan tonen dat het bedrijf aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Het is een evenwichtig pakket en het bevat heldere richtlijnen waaraan de ondernemer die het TX-Keur wil halen moet voldoen. De belangen van reizigers, opdrachtgevers en taxi ondernemers zijn bij het TX-Keur in balans, waardoor TX-Keur het landelijke kwaliteitskeurmerk van de volledige taxi branche is.
TX-keur is de norm voor kwaliteit in taxivervoer.

Wat is het TX-Keur

Opdrachtgevers in het het contractvervoer kiezen er steeds vaker voor om met TX-Keur bedrijven samen te werken. Hierdoor kunt u er als consument erop rekenen dat u op een veilige en comfortabele manier wordt vervoerd. De bedrijven die het TX-Keur hebben behaald worden jaarlijks onafhankelijk getoetst. Daarnaast worden er continu tussentijdse kwaliteits controles gehouden op straat, bij ziekenhuizen, scholen en instellingen waar taxi’s vaak komen. De taxi chauffeur is goed opgeleid, kent zijn klanten en verstaat het vak. Hij (of zij) helpt u graag in- en uit de taxi, denkt met u mee en zorgt ervoor dat u veilig en comfortabel aankomt op de plek van bestemming.

Een taxi met het TX-Keur is:

• Betrouwbaar: de ondernemer zorgt voor continuïteit.
• Veilig: de auto voldoet aan strenge veiligheidseisen
• Netjes: zowel de auto als de chauffeur moeten volgens de criteria van het certificaat representatief te zijn.
• Onafhankelijk getoetst: de criteria voor inspectie zijn door neutrale partijen vastgesteld. Alle taxiondernemers komen voor certificering in aanmerking, mits zij aan de voorwaarden voldoen.

En de taxichauffeur is:

• Goed opgeleid: TX-Keur heeft een eigen pakket aan opleidingen, waardoor alle chauffeurs regelmatig worden bijgeschoold en hun kennis wordt opgefrist.
• Klantgericht: de chauffeur van een TX-Keurtaxi kent zijn doelgroep.
• Vriendelijk: de chauffeur van een TX-Keurtaxi is sociaal vaardig, helpt u bij het in- en uitstappen en spreekt zo nodig de Engelse taal.

Kwalitatief goed en veilig taxivervoer

Kiest u voor een vakbekwaam en veilig taxibedrijf? Bel Taxicentrale Delfland op 015 – 364 64 43 of stuur een e-mail naar info@taxidelfland.nl zodat wij ook u kunnen overtuigen van onze dienstverlening en service.

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.